Utstilling

ccn rogaland
DSC_3335

Utstilling i Stavanger

Utstilling i Stavanger sentrum

I år har vi vert så heldige å få arrangere lørdagens utstilling midt i Stavanger sentrum, på «torget».
Dette er mitt i smørøyet med gåavstand til det meste av shopping, sightseeing, matopplevelser og underholdning. Vi har blitt tildelt hele torget + nærliggende områder og skal kle byen i Corvette farger!

Vi har ikke tatt med utlevering av lunch i løpet av selve utstillingen, vi anbefaler i stedet at deltakerne benytter seg av det varierte tilbudet av matopplevelser som byen har å tilby. Alt i umiddelbar nærhet til utstillingsområdet.

Vi forventer mye bil til årets landstreff og koordinering og planlegging har vert viktig for å få dette til på en skånsom måte både for deltakerne og øvrig trafikk i området. Vi har satt opp følgende tidsplan for lørdagens utstilling:

09.30: Avreise første pulje
11.00: Samtlige biler er oppstilt på torget
15.00: Avreise �� puljevis
16.30: Klar for fotografering, bestemmelses sted for fotografering kommer.

Kjøreturen fra Hotellet til torget tar CA 15-20 min. 

Forslag til oppdeling: Puljevis, 6-7biler med 5 min mellom hver pulje.

Selve puljeinndelingen tas etter klasser, vi kan ordne dette allerede ved ankomst, slik at den enkelte får utlevert en lapp med ett nr som kan legges i frontruten ved innsjekk. Dette vil enkle arbeidet med å sortere bilene i puljevis på lørdag morgen. 1 person kan vinke inn og stille opp bilene i puljer fordelt på nr i frontrute.
Opplysninger om kjørerute vil bli utdelt til den enkelte deltaker, i tillegg vil alle kryss/rundkjøring være godt merket.
 
kart
For at vi skal være effektive og få mest mulig ut av dagen, er det viktig at alle følger vaktenes anvisninger når bilene skal stilles opp/parkeres på torget.
Vi gjør oppmerksomme på at det kan forekomme endringer på tidspunkt og anbefalt kjørerute.

Velkommen til Stavanger 5-8 juni!
 
Asle Møller
 
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars