Landstreff 2023

ccn rogaland
landstreff_topp

Landstreff Corvette Club Norway 2023

CCN avd. Rogaland inviterer til landstreff 2023

CCN avd. Rogaland ønsker alle medlemmer velkommen til landstreff på Quality Airport Hotel Stavanger 1.-4. juni 2023. Dette blir et treff med cruising, utstilling og sosialt samvær med god mat og drikke. Samme helgen arrangerer også AMCAR Rogaland Motorama-utstilling i Sørmarka Arena.

Torsdag blir ankomstdag for mange med uformell get-together i hotellets sosiale soner. Det blir mulighet til å kjøpe seg middag på hotellet.
Fredag formiddag starter cruising gjennom Jæren til lunsj på Byrkjedalstunet. Det vil også være mulighet på eget initiativ å reise til Stavanger for båttur til f.eks. Lysefjorden med Preikestolen. På kvelden blir det tapasbord og sosialt samvær.

Lørdag starter med å kjøre i puljer til Stavanger sentrum. Parkering blir utenfor Norsk Oljemuseum. Lunsj ordnes av den enkelte etter eget valg i en av Stavangers mange serveringssteder. På kvelden blir det festmiddag, underholdning og sosialt samvær.

Landstreffet avsluttes etter frokost på søndagen. Før hjemreise kan det kanskje passe med et besøk i Flyhistorisk Museum Sola eller Motorama-utstillingen i Sørmarka Arena.  
Påmelding til landstreffet legges ut på klubbens hjemmeside www.corvetteclub.no like etter nyttår. Påmeldings- og betalingsfrist er 28. februar 2023.

Vel møtt til landstreff i Stavanger 1.-4. juni 2023!
Under viser noen bilder fra landstreffet i Stavanger 2014:
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars