Landstreff 2023

ccn rogaland
landstreff_topp

Landstreff Corvette Club Norway 2023

CCN avd. Rogaland inviterer til landstreff 2023

Påmelding til CCN landstreff 2023 - MERK påmeldingsfristen er utløpt. 

CCN avd. Rogaland ønsker alle medlemmer velkommen til landstreff på Quality Airport Hotel Stavanger 1.-4. juni 2023. Dette blir et treff med cruising, utstilling og sosialt samvær med god mat og drikke.
 

Påmeldingen er bindende og ikke gyldig før landstreffet er betalt. Desverre er påmeldingfristen utløpt. 

Påmeldingsfristen var 28. februar 2023. Torsdag blir ankomstdag for mange med uformell get-together i hotellets sosiale soner. Det blir mulighet til å kjøpe seg middag på hotellet.
 

Fredag formiddag starter cruising gjennom Jæren til lunsj på Byrkjedalstunet. Det vil også være mulighet på eget initiativ å reise til Stavanger for båttur til f.eks. Lysefjorden med Preikestolen. På kvelden blir det tapasbord og sosialt samvær.

kle 8740


Lørdag starter med å kjøre i puljer til Stavanger sentrum. Parkering blir utenfor Norsk Oljemuseum. Lunsj ordnes av den enkelte etter eget valg i en av Stavangers mange serveringssteder. På kvelden blir det festmiddag, underholdning og sosialt samvær.
 

Landstreffet avsluttes etter frokost på søndagen. Før hjemreise kan det kanskje passe med et besøk i Flyhistorisk Museum Sola eller Motorama-utstillingen i Sørmarka Arena.
 

Vel møtt til landstreff i Stavanger 1.-4. juni 2023!Aktiviteter i Stavanger under Landstreffet
 

Vi har laget en side som vi vise noen aktiviteter du som deltaker kan besøke samtidig som du er i Stavanger, enten under ledig tid, eller før/etter treffet. 

Les mer her

Under viser noen bilder fra landstreffet i Stavanger 2014:
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars