Landstreff 2023

ccn rogaland
landstreff_topp

Landstreff Corvette Club Norway 2023

CCN avd. Rogaland inviterer til landstreff 2023

CCN avd. Rogaland ønsker alle påmeldte velkommen til landstreff på Quality Airport Hotel Stavanger 1.-4. juni 2023. Dette blir et treff med cruising, utstilling og sosialt samvær med god mat og drikke. Merk, påmeldingsfristen er utløpt og arrangemtenet er kun for påmeldte. Over 80 Corvetter kommer til Stavanger denne helgen i juni. 

Program for Landstreffet 2023

Se hele programmet, klikk her. 

Fredag formiddag starter med cruising langs kysten forbi strender og langs Jæren før vi drar inn i landet opp opp til fjells og spiser lunsj på Byrkjedalstunet. Det vil også være mulighet på eget initiativ å reise til Stavanger for båttur til f.eks. Lysefjorden eller oppleve Gamle Stavanger.  På kvelden blir det tapasbord og sosialt samvær.

kle 8740


Lørdag starter med å kjøre i puljer inn til Stavanger sentrum. Parkering blir utenfor Norsk Oljemuseum. Lunsj ordnes av den enkelte etter eget valg i en av Stavangers mange serveringssteder. På kvelden blir det festmiddag, underholdning og sosialt samvær.
 

Landstreffet avsluttes etter frokost på søndagen. Før hjemreise kan det kanskje passe med et besøk i Flyhistorisk Museum Sola eller Motorama-utstillingen i Sørmarka Arena. 
 

Vel møtt til landstreff i Stavanger 1.-4. juni 2023!

kle 9063Sponsorer
 

arcticsteel logo landscape color pms485

Arctic Steel er en uavhengig leverandør av stål og andre materialer til industri og prosjekter. De holder til på Bryne og er en del av Aarbakke-familien.. 

Besøk nettsiden til Artic Steel her

 

Aktiviteter i Stavanger under Landstreffet
 

Vi har laget en side som vi vise noen aktiviteter du som deltaker kan besøke samtidig som du er i Stavanger, enten under ledig tid, eller før/etter treffet. 

Instagram og Facebook under treffet

Vi kommer til å legge ut bilder under treffet på flere kanaler. Følg opp gjerne på Instagram for å se bilder: URL: https://instagram.com/corvetterogaland?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Profilnavn: @corvetterogaland  

instagram ccnr3
Klikk her for flere sosiale medier
Under viser noen bilder fra landstreffet i Stavanger 2014:
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars
______________________ 

Landstreff sponsor:
ArcticSteel_logo_landscape_color_PMS485