CCN Rogaland

ccn rogaland
ccn rogaland
g49a7229

Medlems-/årsmøte mandag 7. februar 2022 kl. 19.00
 
03.02.2022
 
Myndighetene har lettet på koronarestriksjonene og kaller inn til medlemsmøte.
 
Rogalandsavdelingen i Corvetteklubben inviterer til medlems-/årsmøte mandag 7. februar klokken 19:00 i lokalene til Hove Classic Cars ved Skjævelandsbrua.

Pandemien er fortsatt ikke over og vi får passe på å overholde «meteren» og generelle råd om smittevern. Hvis du er syk eller har symptomer så hold deg hjemme.
 
Lokalavdelingen har i 2021 blitt ledet av et styre som har bestått av Torodd Buer (leder), Stein Egil Hana, Svein Egil Ottesen, Ole Gunnar Førland, Sigurd Sviland, Sven Magne Skjørestad, Kjetil Kleppe, Atle Fiskum og Terje Kristiansen.
Alle styremedlemmer stiller til gjenvalg. Det er plass til flere og hvis det er noen som ønsker å stille som kandidat så er det bare å ta kontakt. Det er også mulighet for benkeforslag. Styret konstituerer seg og fordeler oppgaver i første styremøte etter årsmøtet. På møtet blir det også en gjennomgang av terminlisten og lokalavdelingens planlagte aktiviteter i 2022.
 
Vel møtt!
 
Det oppleves at masseutsendinger av e-poster blir behandlet som spam av stadig flere nettleverandører. Sjekk derfor spam-filter om e-posten er behandlet som spam.
 
 
 
 
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars