CCN Rogaland

ccn rogaland
ccn rogaland
dsc 0003

Felleskjøring til landstreffet på Røros
 
25.02.2024
 
Påmelding til årets landstreff på Røros er nå åpnet og gjøres via Corvette Club Norway sin hjemmeside.
 
www.corvetteclub.no/landstreff-roros-2024/

I forbindelse med landstreffet så inviterer Rogalandsavdelingen til felleskjøring med en overnatting hver vei. Avreise blir onsdag 5. juni klokken 08:00 fra Esso stasjonen i Bekkefaret, Stavanger. Kjøreruten blir via Odda, Voss, Vikafjellet og overnatting på Hofslund Fjord Hotel i Sogndal. https://www.hofslund-hotel.no/ Dagen etterpå fortsetter kjøreturen til Røros via Sognefjellet og Dombås.
 
Hjemturen starter søndag 9. juni fra Røros og går via Valdresflya, Fagernes, Hardangervidda og overnatting på Vøringfoss Hotel i Eidfjord. https://voringfoss-hotel.no/ Mandag morgen fortsetter kjøreturen hjemover via Odda.
 
Totalprisen for overnatting på Hofslund Fjord Hotel og Vøringfoss Hotel koster kr. 3220 for enkeltrom og kr. 3620 for dobbeltrom. Middag og drikke betales av den enkelte på stedet.
 
Bindende påmelding skjer med betaling til konto 3126 29 83385 senest mandag 11. mars. Helst så tidlig så mulig da plassene fylles fort opp.
 
Håper du har lyst til å bli med felleskjøringen til landstreffet gjennom noe av det flotteste landskapet og kjøreveiene Norge har å tilby.

 
Hilsen styret i Rogalandsavdelingen.
 
 
 
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars