Aktiviteter i Stavanger

ccn rogaland
landstreff_topp

Aktiviteter i Stavanger

Aktiviteter i Stavanger

Under følger en liste med aktiviteter som kan være aktuelle for enkelte landstreffdeltakere når en først har tatt turen til Stavanger. Noen aktiviteter vil ta for lang tid til å gjennomføre under selve landstreffet, men noen skal kanskje være i regionen lenger en selve treffet. 
 

Flyhistorisk Museum Sola

Flyhistorisk Museum Sola holder til i sjøflyhavnen ved Stavanger lufthavn, Sola i Rogaland, kort avstand fra hotellet. 

Åpent søndag 4. juni 12:00 – 16:00

https://www.flymuseum-sola.no/

kle 9129

Norsk Oljemuseeum

På oljemuseet lærer du hvordan oljevirksomheten er blitt landets viktigste industri. Hvordan påvirkes samfunnet, klimaet og med hvilke tekniske bragder? Utstillingen for landstreffet på lørdag ligger på parkeringsplassen for museet, så her er det gode muligheter for å avlegge et besøk. 

https://www.norskolje.museum.no/

bb03mdfpexbmphrmp0kcb

Flor & Fjære

Slapp av og la deg inspirere i en unik kombinasjon av park og restaurant. Velkommen til årets mest fargerike opplevelse! Flor og Fjære ligger på Sør Hidle i Ryfylke, en 20 minutters båttur fra Stavanger. Et besøk til Flor & Fjære begynner med en behagelig båttur som etterfølges av en omvisning i den bugnende parken – samt en like bugnende buffé som lar tennene løpe i vann. Dette er kanskje en av Norges flotteste hager midt uti havgapet. Dette er en aktivitet som blir vanskelig å kombinere med treffet og bør tas før/etter treffet. 

https://florogfjare.no/no/

florfj%c3%a6re

Gamle Stavanger

Gamle Stavanger er et populært boligområde og er et av de eldste boligområdene i sentrum av byen. Husene ligger tett i de trange gatene som er gågater. Det er koselig å rusle gjennom de trange gatene og en føler at skuldrene senker seg et hakk. Dette kan være en fin aktivitet på lørdag samtidig som vi stiller ut bilene. Det er en fin gåtur fra utstillingen til denne delen av sentrum. 

https://www.visitnorway.no/listings/gamle-stavanger/14660/

jul i gamle stavanger foto henrik susort 24 if1amx


 
nyhetsbrev
Registrering
Nyhetsbrev
ccn rogaland
Bildegalleri

Bildegalleri

ccn rogaland

sponset av:

Megabite as
MECA Car Service
Hove Classic Cars